A movie with a very drunk guy that has gotten arrested. You need Flash to see it.

 

Főoldal Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Rendezvényre való kitelepülés:

Hagyományos, helyben készített kürtőskalács készítése, hagyományőrző kézműves vásárokon, magán és céges rendezvényeken, fesztiválokon, mesterség bemutatókon, gasztronómiai kiállításon, vásáron vagy bármilyen jellegű rendezvényen.

 

Kürtős kalács kiszállítás irodaházba, munkahelyre:

XIII. kerületi sütödénkben készült kalácsokat saját magunk szállítjuk ki fogyasztóinknak, akik többnyire irodaházakban, különböző cégeknél dolgoznak (ennek listáját lásd Vevőink menüpont alatt). Minden céghez heti egy alkalommal szállítunk, ami előre egyeztetett és állandó időpontban történik. Így minden héten a megszokott időben gondoskodunk a finom falatokról. A kalácsot frissen készítve kapja kézbe a fogyasztó, amit úgy tudunk biztosítani, hogy egész nap folyamatosan sütjük, a sütés időpontját a szállításhoz igazítva. Így tudjuk elérni az egyik célunkat, hogy a vásárlóink mindig frissen, legtöbbször melegen vehetik át tőlünk termékünket.

Vevőink idővel állandó vásárlóinkká váltak, ezzel is igazolva azokat az elképzeléseinket, amely szerint az állandó, magas minőség - kiegészülve az alacsony árral - közkedvelt finomsággá tehetik a kürtős kalácsot.

 

Alapanyag értékesítés:

Saját jól bevált receptúránk alapján készítünk előre csomagolt kürtős kalács alapanyag csomagokat. Többféle kivitelben gyártjuk: van porélesztős változat, ehhez csak vizet kell adni és van élesztő nélküli változat, ehhez pedig vizet és élesztőt. Létezik dobozos (8400g-os) és 10kg-os zsákos csomagolású is. Forgalmazunk a szokásos édes változatokon kívül félédes és sós változatokat is, mivel az emberek ízlése országonként jelentősen eltérő. Emellett gyártunk 1 és 10 kg-os ízesítő anyag keverékeket (pl. fahéj, dió, kakaó, vanília, kókusz, mák).

 

Gépértékesítés/bérbeadás:

A kürtöskalács sütésen kívül kalács sütő gép gyártással és értékesítéssel is foglalkozunk. Emellett lehetőség van gépet és a szükséges tartozékokat bérelni is tőlünk.
Bővebb információt a gépértékesítés menüpontban talál.

 

 

Akiket támogatunk

Segítettünk - Pető Intézet

Segítettünk - Óvoda

Hírek

Január hónap kalácsa

Január hónapban a havi kül&o...

2016-01-07 15:54:04

Bővebben

új településeken a kalács

Bővítjük a kiszállít...

2015-09-28 00:00:00

Bővebben

Elköltöztünk

Kedves Vevőink! A Népfürdő ut...

2014-07-07 00:00:00

Bővebben


Kürtős kalács tészta

Vitéz Kürtős - Kurtős kalács

 

Kürtős kalácsok

Kürtős kalács sütés előtt

Vitéz Kürtős - Kurtős kalács

 

A kész kürtős kalács

Vitéz Kürtős - Kurtős kalács

Kürtős kalács sütés előtt

Vitéz Kürtős - Kurtős kalács

 

Kürtős kalács fa

Vitéz Kürtős - Kurtős kalács